Bem-vindo! Selecione seu idioma:

Olá, faça seu login aqui

Ainda não é um membro?
para descobrir a nova e premiada Englishtown 10.

Close

0800 600 5858

Bem-vindo ao grupo "World of Sports"
Join in the fun as we discuss and practice talking about our favorite sports.
Categoria:Lifestyle
Idioma: English
Membros: 1054
Administradores: samantha (Administrator)

Tem certeza que deseja sair desse grupo?

Você tem certeza que quer deletar o histórico da conversa Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv?
Por ahasaj1 em 07/09/2015 14:44:45
Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv

“Kemi nisur përgatitjet që në momentin e hedhjes së shortit. Përgatitjet po shkojnë mirë dhe jo vetëm unë, por i gjithë ekipi do të japë maksimumin. Nga forma e treguar shohim shenja pozitive dhe shpresojmë për një ndeshje të mirë”, ka thënë Berisha.

Ndeshja ndërmjet Portugalisë dhe Shqipërisë nis në orën 20:45. /KosovaPress/

- See more at: http://www.kosovapress.com/sq/futboll/sonte-shqiperi-portugali-kuqezinjte-synojne-rezultat-pozitiv-24444/#sthash.uDIchQoU.dpuf

IF YOU DON`T UNDERSTAND IT ,TRANSLATE IT .

IT`S IN ALBANIAN LANGUAGE.

Por SMercado156 em 07/09/2015 22:12:51
RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
Why don't you speak English,for God's sake?!
Por ahasaj1 em 08/09/2015 04:19:31
RE: RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
couse i`m from albania.